The Visible Component - We Bring Podsmehnu To Life.

Honungsmåne

Honungsmåne
Nu är vi redan inne på tredje veckan av vår smekmånad. Och ja, vi har det helt underbart. Vi bara går runt och är nykära. Vi flög hit redan på natten efter vårt bröllop så när vi kom hit var vi ju otroligt trötta och jetlaggade, så vi kom knappt ens in på hotellet förens vi hade somnat! På morgonen efter när vi vaknade kunde vi för första gången ta in vart vi hade kommit. Vi är ju på Bali?! För bra för att vara sant verkligen. Och hotellet är ju helt underbart. På vårat rum eller, det är ju mer en svit har vi allt man kan tänka sig. När man öppnar dörren kommer man in i en rätt lång korridor som i slutet övergår till att bli vardagsrummet, Längs hela vardagsrums väggen så är det panorama fönster och sånna fina skjutdörrar i trä ut till altanen som är enda skyddet mot havet under. Till höger från korridoren ligger köket, som har allt man kan tänka sig, och även badrummet. Som antagligen är det absolut lyxigaste jag någonsin sett. Först och främst finns ju allt basic. Toa, handfat, dusch osv. MEN det finns även en mindre swimmingpool OCH en jacuzzi. Alltså det är helt sjukt vilket ställe vi hamnat på! 
Till vänster i korridoren finns dörren som leder in till sovrummet. För det första är rummet sjukt stort och en av väggarna är precis som i vardagsrummet, endast panorama fönster. Mitt i rummet står den gigantiska sängen som precis över sig har stora takfönster där man ser stjärnhimmelen från när det blivit mörkt om natten. 

Förutom detta har vi ju också vårat sjukt lyckade bröllop att vara otroligt tacksamma för. Det har verkligen gått vår väg dessa tre veckorna som nyblivna makar. Finns nog inte ens ord som kan beskriva min lycka.